1. Heereweg 73
 2. 2161AE Lisse
 3. Fax

  0252-830830
 4. Fax

  06-53337000
 5. info@tel

  p

  lan.nl
Wie zijn wij
Tellan is een servicegericht en flexibel installatiebureau dat gespecialiseerd is in betaalbare Data- en Telefonieoplossingen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Tellan heeft een ruime ervaring opgebouwd in beide vakgebieden en volgt de innovaties nauwlettend, waaronder technieken als Voice over IP die ervoor zorgen dat Data- en Telefoniesystemen steeds minder los van elkaar toe te passen zijn.

Mede hierdoor is Tellan in staat om samen met onze klanten een perfect passend en Kwalitatief hoogwaardig systeem te selecteren en naar wens te installeren. Bij de selectie van een systeem wordt naast de hoogwaardige Kwaliteit van zelfsprekend altijd rekening gehouden met een goede balans tussen aspecten als kosten, functionaliteit en beheer.

Naast de technische aspecten van het werk stelt Tellan zich als doel om onze klanten goed te begeleiden en te informeren tijdens haar werkzaamheden. Hierdoor raken de gebruikers snel vertrouwd met de systemen en kunnen er snel mee aan de slag.

Tellan staat garant voor goede producten en een uitstekende service, waardoor deze naam met trots herkenbaar wordt gevoerd. Onze bedrijfsauto, zoals hier op foto weergegeven, heeft vrijwel alleen bij tevreden klanten voor de deur gestaan.

Mocht u vragen hebben of informatie willen neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Erik & Monique Blom
Copyright ® 2011. All rights reserved. Design by Tinq2