1. Heereweg 73
 2. 2161AE Lisse
 3. Fax

  0252-830830
 4. Fax

  06-53337000
 5. info@tel

  p

  lan.nl
Diensten & Producten
Tellan is een installatiebureau voor het leveren en de aanleg van alle soorten elektrotechnische installaties. De specialisatie betreft betaalbare Data- en Telefonieoplossingen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.
Midden- en Kleinbedrijf
Tellan biedt betrouwbare en specifieke oplossingen waarin het bedrijfsproces, gebruiksgemak en beschikbaarheid centraal staan. Door het toepassen van innovatieve en beproefde technieken zijn reeds vele projecten gerealiseerd naar de volle tevredenheid van diverse opdrachtgevers. Voor erg specifieke of grootschalige projecten werken wij samen met gespecialiseerde bovenal gerenommeerde partners.

Tellan is zich ervan bewust dat de bedrijfsprocessen steeds meer afhankelijk zijn van data en communicatiefaciliteiten. Door een kwalitatief hoge mate van service te verlenen heeft Tellan zich als doel gesteld om de beschikbaarheid van deze faciliteiten te maximaliseren. Voor de opdrachtgever kan hiermee omvangrijke gevolgschade bij 'off time' worden beperkt.
Particulieren
Tellan is uitermate bedreven in het volledig oplossen van diverse computerproblemen als gevolg van storingen, een virus of een volledige systeemcrash. De systemen kunnen daarna weer zorgeloos in gebruik worden genomen.

Ook voor de aanleg van (draadloze huis)netwerken kan Tellan de benodigde apparatuur leveren en volledig configureren.

Voor problemen met telefoon of faxapparatuur kunt u ook bij ons terecht. Onder andere voor het installeren of het (opnieuw) programmeren van (huis)telefooncentrales.

Tellan verzorgt de levering en de installatie van een grote diversiteit aan apparatuur.
Voor telefonie is dit:
 • Telefoontoestellen
 • Faxapparatuur
 • Telefoon(huis)centrales
 • Software
Voor computersystemen is dit:
 • Computerapparatuur waaronder desktops, laptops, servers, etc.
 • Netwerkapparatuur
 • Randapparatuur waaronder printers, scanners, beamers, smartboards, etc.
 • Software
Tools
Voor de geinteresseerde onder u, staan hieronder enkele Tools waarmee wij u ook van dienst willen zijn.
Copyright ® 2011. All rights reserved. Design by Tinq2